måndag 27 april 2009

Rester

Eftersom det blev över så mycket CREAMY MARSHMALLOW ICING från gårdagen så tänkte jag att jag skulle öva lite på mitt CUPCAKESBAK. Så jag och Sanna slängde ihop lite vanlig muffins smet och fyllde några SMÅFORMAR, de minsta är nästan lika små som knäckformar. Sanna ville att vi skulle använda bokstavsmåtten och skriva hennes NAMN så på det sättet fick det bli, hon stansade och hjälpte mig en stund, men efter lite väl mycket marsipanätande så forsatte jag själv utan min lilla hjälpreda. För min egen del blev det bla. MARSIPANBLOMMOR och Dr Oétekers färdiga KRISTYR och SOCKERKULOR som dekoration.







2 kommentarer:

  1. Men du - det låter ju hur gott som helst!! Jag vill jättegärna ha receptet på icingen....

    SvaraRadera
  2. Creamy maschmallow icing

    225 g osaltat smör
    280 g florsocker
    1 tsk vaniljextrakt
    1 förpackning Marshmallow Fluff

    Vispa smöret. Tillsätt florsocker lite i taget, vispa hela tiden. Blanda ner vaniljextrakt och Marsmallow Fluff och vispa ordentligt. Använd genast t.ex. att täcka en tårta med, eller till att ha som spackling under marsipan/sugarpaste.

    Linda

    SvaraRadera